سخن روز /
همایش توسعه فناورانه بازار محصولات ونهاده های کشاورزی و روستایی توسط سازمان تعاون روستایی اصفهان برگزار شد .
1398/05/09
استارت آپ ها به دلیل ماهیت خود یعنی مبتنی بودن بر محور تکنولوژی و فن آوری های نوین ، دارای پتانسیل رشد بالایی بوده و می توانند به عنوان یک واسط مناسب بین بازار مصرف و تولید کننده در بخش کشاورزی ؛ ایجادکننده یک تحول تاثیرگذار در بازار محصولات باشند . حال با توجه به پتانسیل و ظرفیت های موجود در اصفهان خصوصا در سازمان تعاون روستایی استان ؛ از جمله وجود 466 اتحادیه و شرکت تعاونی روستایی ، کشاورزی ، زنان ، تولید ، تخصصی، سهامی های زراعی ، نظام های صنفی و انجمن خبرگان ؛ زمینه ورود دیدگاه ها و ایده های خلاق و نوپا در قالب استارت آپ ها فراهم است .
در همین راستا و با هدف دستیابی به رهیافتی مناسب جهت ارتقای فرهنگ عمومی نسبت به جنبش استارت آپی دربخش کشاورزی و جامعه روستایی ؛ همایش " توسعه فناورانه بازار محصولات و نهاده های کشاورزی و روستایی در سال رونق تولید " با حضور مهندس علی آبادی عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و 128 نفر از مدیران و رؤسای سازمان جهاد کشاورزی استان ، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ،کمیسیون کشاورزی آب و محیط زیست اتاق بازرگانی ، شهرک علمی تحقیقاتی ، سازمان نظام مهندسی ، تعاونی ها و تشکل های بخش کشاورزی، روستایی ، تولید ، زنان، تخصصی ، صاحبان زنجیره های تولید ، تأمین و عرضه محصولات و نهاده های کشاورزی استان و نمایندگان شرکت های استارت آپی بخش کشاورزی ( باسلام ، عموسبزی فروش ، مجموعه زلال و زیست آپ) در محل مرکز آموزش تعاون شهید حنائی نژاد سازمان تعاون روستایی استان اصفهان برگزار گردید .
در این نشست تخصصی ابتدا مهندس میرزایی مدیر سازمان تعاون روستایی استان ، استارت آپ ها را حلقه مفقوده تکنولوژی و بخش کشاورزی دانسته و خواستار احیای این جایگاه مهم شدند و تصریح نمودند : حضور و همبستگی استارت آپ ها در کنار دامدار ، روستایی و یا کشاورز می تواند در تمامی قسمت ها از تولید تا توزیع و حتی پس از آن در عرصه بازار و بازاریابی ، عرضه و صادرات تاثیرگذار بوده و سبب پایداری در بخش کشاورزی و ثبات در بازار قیمتی محصولات گردد .
مهندس علی آبادی عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور نیز اظهار داشتند : امروزه با توجه به شرایط و رفتارهای غیر منصفانه بین تولید کننده و مصرف کننده درصدد ایجاد تعادل بین این دو بخش هستیم . در حال حاضر در کشور بین60 تا 70 استارت تاپ در بخش کشاورزی در کشور فعال هستند که نقش نزدیکی مزرعه تا سفره را ایفا می کنند . وی با اشاره به نقش استارت آپ ها گفت: در شرایط حاضر باید به دنبال به کارگیری و تقویت استارت آپ و بخش خصوصی باشیم و بخش دولتی تنها باید نقش نظارتی داشته باشد . عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور تصریح نمود : برنامه استفاده از استارت آپ ها برای استفاده از ظرفیت های جوانان فعال در حوزه نرم افزاری و کسب و کارهای نوین است . به همین منظور استان اصفهان یکی از استان های پایلوت برای استفاده از استارت آپ ها در بخش کشاورزی است . وی با بیان این که 85تا 93 درصد زعفران دنیا در ایران تولید می شود بیان داشت: این در حالی است که زعفران فراوری شده بالای 8 میلیارد دلار است اما سهم کشور ما 450 میلیون دلار است .
در ادامه نمایندگان شرکت استارت آپی به بیان نحوه و گستره کاری خود پرداخته و مهم ترین مزیت روش کاری خود را قدرت انتخاب ، مقایسه و صرف زمان کمتر توأم با ثبات قیمت ها و عدم نیاز به مکانی خاص جهت فروش محصول در فضای شهری و حاشیه سود بسیار پایین دانستند .
همچنین ایجاد یک برند تجاری برای هر محصول جهت شناخت کیفیت واقعی محصول ( سبزی و صیفی ) ، بسته بندی شکیل و متناسب با نوع محصول همراه با یک قیمت مشخص و ثابت را امری الزامی و خواستار حمایت دولت در رفع مشکلات به صورت ریشه ای با اجرای یک برنامه قدرتمند بر اساس برنامه ریزی ، آگاه سازی و فرهنگ سازی عموم جامعه در خرید و فروش های اینترنتی ( استارت آپ ) شدند .
در این نشست یک نمونه از همکاری های انجام شده فیمابین استارت آپ ها و سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران توسط استارت آپ باسلام در زمینه توزیع گسترده و موفقیت آمیز میوه ایام نوروز 98 ( سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار استان قم ) به حاضرین نمایش داده شد .
در پایان در پنلی با حضور مسئولین و استارت آپ ها ؛ به سوالات حضار در زمینه چگونگی ارتباط با استارت آپ ها و مسائل و موضوعات مرتبط پاسخ داده شد .
تعداد مشاهده خبر330 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal